2014 – VALÅR

Valet 2014 Centerpartiet Daniel Åhs Karlsson Vågar Du Vara Du

Valet 2014 Centerpartiet Daniel Åhs Karlsson Vågar Du Vara Du

Det är valår och jag är taggad! Har suttit med i Tekniska Nämnden i ett halvår ungefär och det är så otroligt jävla roligt. Man får se så mycket statistik, ta beslut om vad man anser vara bäst för Norrköping. Det är riktig kul, kan inte förstå att inte fler ungdomar engagerade sig.

Men jag hoppas såklart Alliansen vinner i Norrköping så fler bra ideér blir verklighet! Exempelvis har du Centerpartiet att tacka för att du kan gå till vilken vårdcentral du vill. Du kan även tacka oss för att Medicin Centrum får lov att finnas! De är en privat aktör och det uppskattades inte av de rödgröna när vi genomförde dessa ändringar. Men nu har alla vant sig vid det och glömt bort att det var vi som gjorde det 🙂 Så rösta på mig så ska jag försöka göra skillnad <3


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/danioneu/public_html/TOY/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273