Bröstoperation

Jag har läst och sätt ännu en tragisk historia om bröstoperation utomlands, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18687559.ab

När ska en del lära sig att priset är 70% billigare där just för att personalen inte är utbildad…
Det är hemskt att det är så men så är självklart sanningen! Jag skulle aldrig i helvete lägga mig under skalpellen frivilligt utan att ha kollat upp VEM som ska skära i min kropp. Jag skulle heller absolut inte välja att göra det utomlands om det inte var för just det landet har någon superkompetens inom just mitt område. För ett billigt sjukhus i Polen saknar förmodligen både kompetens och så kan språkproblem uppstå med.

Jag väntar hellre då tills jag har råd att göra det, så att det blir ordentligt gjort!

Men sen är ju jag jag och inte fattar vad en del styr med…
Vissa tar så lätt på livet, är så blåögda och kan inte se kopplingen mellan pris och trolig kvalité. Självklart finns det ocker, men man måste alltid vara källkritisk! Oavsett om priset verkar lågt eller högt.

Men så är det ju bara gå till självmordsbiten som så många sysslar med idag…RÖKNING

Hatar rökning, det är både vidrigt och jävligt korkat! Finns inte något positivt med rökning alls, som inte någon annan produkt skulle kunna ge. Här kan alla snuskrökare se vad som ni gör med er kropp, men ni har ju redan blundat för det som står PÅ cigarettpaketen så ni lär inte läsa detta heller…LOL

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18647812.ab

Comments are closed.