Papperslösa Vildcampare

God kväll 🙂

Jag tänkte skriva lite kort om papperslösa http://nt.se/nyheter/norrkoping/papperslosa-far-ratt-till-forskola-11137344.aspx och sen om vildcamparna http://nt.se/nyheter/norrkoping/vildcamparna-har-lamnat-himmelstalundsomradet-11139970.aspx

Precis som tidigare blogginlägg kommer jag aldrig sluta vara realistisk oavsett hur mycket vissa gärna önskar att jag inte hade en mun eller händer för att kunna uttrycka mina åsikter. Jag kommer inte vara tyst och kommer fortsätta att leverera politik på MITT sätt. Jag blir även glad över att se hur oengagerade personer när det gäller politik börjar inse att något inte står rätt till och börjar intressera sig! Jag anammar gärna lite mer Amerika känsla i politiken, där man sätter ut en flagga på vem man stöttar och engagerar sig.
Jag kan inte förstå hur man kan ge personer som är här olagligt så mycket service för våra skattemedel. Det är för mig en gåta. Det som började för några år sen är nu idag tandvård, sjukvård, skola, förskola och säkert mer eller mer service på gång. Att pengarna tas någonstans ifrån verkar inte vissa inse, MEN det vet vi som nu börjar höja våra röster. FÖR DET SYNS!!!
Trots att det syns väldigt väl i hela samhället med stora försämringar så är den IDIOTISKA rasiststämpeln något både vissa sorters politiker samt medborgare gärna använder sig av i debatt. Men vet ni vad, ingen bryr sig längre. Det är som med pojken som ropade varg… Det finns rasister, men när ni ska skrika det hela tiden så slutar folk att lyssna. Skilj på rasism och på realistiska åsikter. Att ropa i stil med ”neger, vad gör du i Sverige” är en sjuk rasism som faktiskt existerar. Det är den vi ska fokusera på och inte misshandla bort ordet på de som pratar om volymer av invandringen. Ta in de sunda åsikterna och fundera lite på vilket Sverige du vill ha. Vill du ha ett Sverige där medborgarna har det bra, eller vill du ha ett Sverige som är mer humant än något annat land i världen där medborgarna får stå för kostnaderna och se samhället sakta men säkert bli sämre och sämre för varje år?

Vildcamparna
Finns det något annat land än just vårt där man kan ha ett så otroligt löjligt rättssystem? Vår polis åker ut och säger åt människor (evntl kriminella) att lämna området, de flyttar sig inte ens 1 km… Men när det är fotbollsmatch och det vankas bråk, då kan man fylla en buss utan problem med svenska medborgare och sen släppa av dem ett par mil bort och sen får dem ta sig hem bäst fan de vill. Så behandlar vi våra egna, och våra våldsgäster ska det daltas med??

Nu är inte jag något fan av fotbollshuliganer så mig gör det inget alls om de tvingas gå, men vårt tandlösa rättssystem mot de som inte då är svenska medborgare och sköter sig otroligt illa ska vi larva oss med i flera veckor? Nae, hårdare tag är vad som behövs! Man ska inte tro man kan komma till vår stad och leva rövare utan att lagens arm rycker in (på riktigt). De ska inte behöva gå så långt att de kör på människor som plockar nässlor…

Comments are closed.