Vad Vore Jag?

Sitter hemma och det är fredag kväll…Ovant? Japp!

Jag behövde en kväll utan att veta imorgon är det jobb, en morgon att vakna pigg till och inte halvslut efter partajandet under natten. MEN det är en sak som jag även testar ikväll som jag inte gjort på länge, att va helt ensammen! Cornelia är i Linköping på en högskolefest, vilket jag tycker är helt underbart då hon inte kan va med på så mycket för hon bor här och de har otroligt mycket i skolan.

Men Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på…

Jag älskar henne något otroligt och det är verkligen en tom känsla i kroppen, nära till att man börjar gråta. Att jag inte gråter fast jag har den känslan och saknaden är för hon är min! Hon kommer komma och då ska sovande jag älska och pussa henne i massor! Skulle jag inte ha henne så skulle jag om jag valt att vara själv suttit och tjutit hela kvällen. Hon är världens bästa tjej och hon är bara min 🙂

Hon är en av få som accepterar den jag är, även om det troligen är en av världens svåraste saker. Men vi pratar och försöker kompromissa som det underbara par vi faktiskt är. Jag har inte kunnat vara så som jag önskat när man tittar tillbaka i backspegeln men jag väljer att titta framåt och njuta av det vi har, vi har kärlek till tusen och jag älskar och saknar dig mest av allt gumman!!!

2014 Cape Verde. Vi Vid Saltkratern (1)

2014 Cap Verde. Dykning (1)

2014 Cap Verde. Cornelia & Jag (3) & Ellen

CAM00169

Kärlekstjejen (2)

Cornelia

Nalle Av Kärlek

Att vi kanske stöter på problem är för att vi alltid gör saker tillsammans, vi är bästa kompisar samtidigt som vi har våra egna bästisar och gemensamma kompisar. vi är älskare, Vi är partners, dykpartners, gympartners osv Det är ovant för oss att va så långt ifrån varandra så länge utan en puss.

Men för er som undrar så tränar jag mitt humör än…Det kommer nog alltid vila över mig, men hon är den ljuva tjej som får mig att alltid älska oss och slappna av igen. Haft 3 dåliga dagar i rad, så skriver väl typ nu för jag är ledsen för att vi haft det så… Så brukar det aldrig vara 🙁 Vi har det otroligt bra och det flödar kärlek, så det är synd hon inte haft några förhållanden innan som kraschat 😛

Dags att sova snart! Imorgon är det uppesittare kväll med mitt spel ^^