AB Blaskan Igång Igen

Då var det ont om nyheter och blaskan är igång igen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19785564.ab

Ja skolan ska va avgiftsfri, men det är skolans föräldraförening(!!!!!) som är avsändare! Det är en rikemansskola och om de som engagerar sig har pengar låt dem då använda dem till skolresor! Hur kan du ens få det till att bli ditt problem? Typisk sosse grej, har inte en råd får ingen..Men ALLA kan inte alltid göra samma saker och om en fristående föräldraförening engagerar sig är det BRA! Samhället behöver fler som engagerar sig. Sen kan en föräldraförening ha en utflykt i skogen med matsäck, men det är ju just det…Så många skiter i sina barn.

Det enda felet de gjorde va att påminna och gå ut lite väl ofta om ”pengakraven” som AB säger. Men jag tycker det är underbart att de försöker skapa närhet och väldigt bra kunskap…FRIVILLIGT 🙂