Sommarkrysset 17/8 – 2013 Feat: The Fooo, Yohio, Jonas Gardell, Brolle, Amanda Fondell

Känner du igen killarna på bilden?

The Fooo Sommarkrysset  By Daniel Åhs Karlsson

The Fooo Sommarkrysset By Daniel Åhs Karlsson

Jag gjorde inte det och hade aldrig hört talas om The Fooo. Så jag gjorde som jag alltid gör inför Sommarkrysset, googlar och youtubear det jag inte har en aning om vad det är för artist//grupp. Nyligen var det The Wanted som gav mig en sådan aha upplevelse, så trodde inte att det skulle ske igen…Inte så snart!
Men dessa 4 unga grabbar har verkligen lyckats, och på så otroligt kort tid!

Fattar du nu hur sjukt det är? Jag fick en snack med deras manager och bandet bildades tydligen 2013 i April av ’Artist House Stockholm’ som då hade en audition, och det var Oscar ”Ogge” Molander, Oscar Enestad, Felix Sandman & Omar Rudberg som blev utvalda. Kolla på youtube videon ovan igen, kan ni fatta det där?? På 4 månader har det där hänt!!! Andra artister kämpar hela sitt liv, men de här killarna äger i alla fall varje ung flickas hjärta!

The Fooo Skylt Från Sommarkrysset

The Fooo Skylt Från Sommarkrysset

The Fooo By Daniel Åhs Karlsson

The Fooo By Daniel Åhs Karlsson

The Fooo Fans By Daniel Åhs Karlsson

The Fooo Fans By Daniel Åhs Karlsson

The Fooo (1)

The Fooo (1)

The Fooo (2)

The Fooo (2)

Yohio Sommarkrysset By Daniel Åhs Karlsson (1)

Yohio Sommarkrysset By Daniel Åhs Karlsson (1)

Yohio (6)

Yohio (4)


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/danioneu/public_html/sommarkryssetblogg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273