15/8 – 2015 Loreen, Darin, Bo Kaspers Orkester, Elliphant, Anna Untz, Brynolf & Ljung

Mer bilder kommer!

Gry Forsell Sommarkrysset 2015 (3) Red

Hatar när jag är med på kort och glömmer ta av mig det där fula jävla bandet :/ Framförallt när det bara är bandet kvar och själva kortet är borta, hahaha! Vänster är artistbokaren Mathias, jag och höger, programledaren Gry Forsell

Vänster är artistbokaren Mattias, jag och höger, programledaren Gry Forsell

Matt & Gry

Loreen Sommarkrysset 2015

Elliphant Sommarkrysset 2015

Dansare För Anna Untz (1) Red

Anna Untz  Sommarkrysset 2015

Alexandra Kissie Nilsson Sommarkrysset


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/danioneu/public_html/sommarkryssetblogg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273