30/7 – 2016 SaRaha, Jakob Karlberg, Amanda Winberg, State of Sound (Gustav Norén & Viktor Norén), Peter Johansson (artist), Evelina Olsén

Hello Kitty Balloon

Amanda Winberg Sommarkrysset (2)

Amanda Winberg Sommarkrysset (3)

Amanda Winberg

Sara Saraha Larsson Sommarkrysset (1)

Sara Saraha Larsson Sommarkrysset (2)

Sara Saraha Larsson Sommarkrysset

Peter Johansson (3) Red

Peter Johansson (4) Red

Peter Johansson

Jakob Karlberg Sommarkrysset (2)

Jakob Karlberg Sommarkrysset (1)

Evelina Olsén (1)

Evelina Olsén (2)

Liten notering som kanske märks är att det ej finns bilder från State of Sound. Jag kommer ej ge något PR åt gruppen alls när Gustav inte kan bemöta än trevligt. Första gången någon är direkt otrevlig på scen och helt utan någon anledning. Så la upp lite fler bilder på de andra, hoppas ni tittar nu på lördag med! 🙂


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/danioneu/public_html/sommarkryssetblogg/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273