Civilkurage

Jag älskar älskar när människor behandlar varandra väl.

Arbetskamraten och jag åkte ifrån Händelö och hade kommit till posten centralen när vi plötsligt framför oss ser en lastbil och personbil sida vid sida (i samma enfiliga fält). Lastbilen är schyst och väjer undan och mejar då ner diverse skyltar. Vad fan bilen tänkte som bara körde rakt ut har nog ingen en aning om. Men när lastbilen väjt undan så sticker personbilen bara helt så där iväg! Vi bara titta på varandra arbetskamraten och jag och båda tänkte nog, wtf??? Ska vi följa eftern. Men ICKE sa nicke!!! I vårat körfält som bestod av en hyfsad kö så hade fler sätt vad som hänt, bland annat en annan grym lastbilschaufför som bara kör ut rakt in i andra körfältet 😀 😀

Och där tog resan för vår lilla smitare slut!!! Rävvisa är skapad tack vara ett samarbete mellan oss hedliga människor. Medans han blev stoppad så hade lastbilen som vart tvungen att väja ringt polisen då han såg att han flydda scen.

Så bra gjort! Ställ upp för andra den mån ni kan!