Spritfest för dina skattepengar!

En insändare som är i NT (idag Lördag) och kan även ha publicerats i Folkbladet. Jag vet inte då ja inte har någon tidning själv nu, andra som hört av sig.

Insändaren:

Centerpartiets partiledare Annie Lööf är en av personerna som varit i blåsväder den senaste tiden. Anledningen kan man sammanfatta med att de äter & dricker upp dina skattepengar. Jag vet inte HELA sanningen om hur det är, och inte du heller men vad jag vet är att det är väldigt bra att detta kommit upp till ytan så att gamla seder kan brytas. Det är inte rätt att politiker, myndigheter & offentliga sektorer festar till helt orimliga priser med våra skattemedel som betalning! Så låt oss nu hoppas på tydligare riktlinjer så att vi det skattebetalande folket känner att våra skattepengar kommer till någon verklig nytta. Centerpartiet tappar förtroende och folk glömmer det vi verkligen står för.

Så därför vill jag påminna om att jag som centerpartist inte alls behöver vara den andre lik. Vi är nämligen liberaler och därför vet vi att människor består av individer som är olika! Jag är nykterist och tycker att alla pengar kan läggas på något bättre än sprit (lite ironisk). Jag hoppas generellt sätt gott om mina medmänniskor men vet om att rötägg kommer det alltid finnas, även inom politiken. Anledningen till att jag valde centern är för att mitt hjärta är grönt och tillsammans med liberalismen så var de det självklara valet. Det är så synd att centerns politik inte når ut på rätt sätt till fler, utan att ett namn som miljöpartiet gör att ”alla” som gillar miljön röstar på dem på grund av namnet. Men för att lyckas måste centerpartiet skärpa sig rejält och våga stå för sina värderingar och sluta låta andra påverka våra beslut! Så därför säger jag kortsammanfattat: Kärnkraft – Nej Tack, Las Är Knas, Rimliga & konkurrensmässiga skatter, Fler lärlingsjobb, inkomstbeprövat barnbidrag, Subventionera miljöbilar och sänkt arbetsgivaravgift för oss ungdomar som några exemel.

Gnäll inte bara, engagera dig du också i något politiskt förbund . Välkommen!

/ Daniel Åhs Karlsson (C)