The Beauty Boy

Tjej – Vad fan pratar du om

Jag – Varför är du så arg? =)

Den stilen funkar inte på mig, jag vet hur fin du är innerst inne och när du blir lite äldre och mer mogen så kommer du våga plocka fram den delen av dig gumman 🙂

Tjej – Förstår inte hur du orkar

Jag – Jag vet du inte gör det. Men du kommer göra det i framtiden och den dagen kommer du tänka, han va en jäkla bra kille!

När man är omtänksam och har självkänsla så tar man hand om de man bryr sig om och som man vet har haft det svårt. DET är nått fint, empati <3 DET är en mognads grej, en omogen grej och en grej man gör när man är rädd. Rädd för att såras och bli sviken. Men ja tycker faktiskt ja visat att ja inte är nån svikare. Ja har hela tiden funnits till för dig om du behöver prata sen kvällen på krogen, det vet du! Där slutade konversationen!

Sitter och ler och inser att jag verkligen är sååå långt ifrån att vara en bad guy… HAHA!

Vid första mötet tror jag gått om dig, jag försöker inte döma dig vem du än är. Men med erfarenhet så kan man ändå läsa av folk, men jag försöker ge alla en chans. Men sumpar man den chansen då dömer jag ut dig…

Jag är riktigt stolt över den jag är och jag hoppas mitt humör tynar bort. Att jag bara är den här snygga och glada killen jämt!

Nu kommer BILDER 😀