P-vakterna’s Dilemman

Hemma sjuk, det bankar på dörren HÅRT! Ja sover naken och ropar ja kommer men måste klä på mig. Ingen där! :/ Då inser jag att det är parkeringsförbud utanför idag och nån ville varna mig..! Jag hade en lapp på rutan, 700kr 🙁 Faan för att va sjuk, jag har på mobilen som inställt larm om att flytta bilen men jag sov ju nu 🙁

Jag flyttar dock på min bil och så ser ja p-vakterna. Jag stannar och frågar dem ifall det är kört och de svarar ja. Pratar lite och sen springer jag in!

5 Minuter senare ringer min mobil och det är p-vakterna!! De säger de står utanför min port :O Jag går ut dit och så säger de (två tjejer), du var så jäkla trevlig och har flyttat bilen så vi gör något som vi inte får göra! De rev min bot!

Att de rev boten är en sak, men att leta upp mitt telefonnummer och sen åka tillbaka!
Det gjorde en sjukling väldigt glad och fortfarande håller jag vid, att vara trevlig är alltid den bästa lösningen! Jag önskade dem God Jul.

Alla har vi olika jobb, otacksamma som uppskattade. Men glöm aldrig att vi alla är människor med känslor, så behandla andra med respekt! Jag hade gjort fel, och hade betalat boten (som tidigare :P) men att skälla ut dem p.g.a jag gör fel DET är idiotiskt! Trevlig dag alla ?

De kan förmodligen få skit för va de gjort, men det hoppas jag inte och det här sker förmodligen aldrig mer i mitt liv…MEN! Det har hänt och jag glömmer det aldrig 🙂

HAHA gör en edit nu…
Gick precis in på nt.se och så ser man P-BOT måste betalas XD
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=8161513