Hänt Extra!

Såg Mammas Pojkar..med mamma 😉 på juldagen (tisdag) och när vi kom ut vid elva tiden….WOW :O
Alla var ju fan ute! Så blev så jävla taggad och skicka iväg ett mess till en inte lika taggad Jocke XD

Lite peppning där så var han med redå och vi begav oss (jag nykter pga jour) ut till Puls. Kan säga att det var så in i helvetes mycket folk att det var sjukt!!! Träffa lite bekantskaper där vilket var väldigt roligt, Cornelia och Emma bland annat. Men de flesta hade lingonveckan så Jocke och jag somna tillsammans helt förstörda 😛

Jag, Emma & Jocke
Partykungen Alias Danskungen med Emma & Jocke da man

Dagen efter 25:e så hade jag jouren som sagt! Vi la oss fyra och jag går på 7 på morgonen…
Tyvärr fick jag inte ett jävla fel, jag som tänkte tjäna masssssor stålar då ju 🙁
Men Jocke och jag såg på massor med film istället, och det…det är ALDRIG fel 😀

Ja har raderat mitt förflutna ur bloggen så nu det inte så många inlägg kvar, men detta blev 200:de i nutid. Så det firar vi med utgångar hela veckan XD