DEJT TISDAG :D

Jahopp va livet flyter min väg just nu!

Älskar så mycket att dejta, det är väl det roligaste som finns att träffa någon man inte känner och få lära känna en ny människa! Det är fantasktiskt och jag tänker bara tillbaka på min gymnasietid för då var jag precis så här! Sen träffade jag ju dig Jessica =) DU TOG MINA BÄSTA ÅR!!! Och min oskuld… Men vi ä kvitt jag tog ju din ^^ hihi

Jaa vete fan varför ja skrev nu men jag är väl bara glad att man kan blicka framåt och att jag har möjligheten att kunna träffa så här grymt jävla söta flickor…GALET!

Det är skillnaden på mig och många andra killar, jag knullar inte bara för jag dejter någon, träffar någon osv. Jag har aldrig gjort det… Men (tyvärr?) kommer väl det att komma med, eller inte! Jag vet inte och jag bryr mig inte, tar dagen som det kommer! Men vill någon jag tycker är snygg ligga och tar initiativ så jaaa, då är jag faktiskt bara en galen kåt kille, som alla andra XD Tänker med pille snoppen så att säga!

Men de 3 flickor jag har varit med betyder något för mig, och de är alla så fina så jag ska försöka samordna en 4kant ;D Wiiii för att jag är jag <3 Hej då nu ska jag städa, spela innebandy, fixa i ordning mig, handla, laga mat, redigera bilderna med Victoria om ja hinner det under tiden och sen invänta min vackra dejt 🙂 Kommer hon inte så har ja jävla mkt mat i matlåda denna vecka XD Strutsfilé, Oxfilé, fläskfilé och handlat bakpottatis för att göra stora klyftpotatisbitar och sen ska jag göra svampsås på färska champijoner! 🙂 Gott gott i matlåda, men vill hellre dejta 😀