OTIS

Jag är just nu väldigt nöjd med mig själv.

Tack vare mina välförtjänta betyg och den person jag är så har jag lyckas skaffa mig ett nytt jobb rekord snabbt (i alla fall i lågkonjunktur) på OTIS.
Det roligaste med det hela är att OTIS gör och sköter om hissar. Så istället för Elektriker/Eltekniker/montör så blir jag omskolad till hissbranchen. De SATSAR pengar på mig, det är ju helt otroligt att någon 2010 faktiskt ser potential och vill utveckla den. Så ni får gärna sno lite tips av mig till er arbetsintervju.

*Plugga på om företaget (gör du inte det, gå inte dit och skäm ut dig)
– Hur många är de?
– Vart finns de (Sverige eller hela världen)

Det jag hade klurat ut och sa gillade de min favorit grej jag kom på var i stil med ”Ni skall se mig som en oslipad diamant, lär mig och ni får utdelning”. =)

Så den 17/4 börjar jag jobba på OTIS skrev kontrakt idag.