Never ending story

Tiden har verkligen gått otroligt snabbt! Har rensat bloggen lite efter att inte själv varit här de senaste 3 åren. Tänkte försöka börja skriva av mig igen, men troligen kommer jag inte komma igång på allvar förens till sommaren när skolan är slut. Sedan sist jag var här så har jag blivit singel och varit det flera år, och de senaste tre åren har jag studerat vid LIU på 50% en utbildnings som heter Ledning och strategisk personalarbete. Jag har under tiden jobbat fulltid, men har sen HT19 studerat heltid på LIU en utbildning som heter Beteendevetenskaplig grundkurs och jobbar runt 60-70%. Förutom det så är jag engagerat inom det militära (hemvärnet, bilkåren) som bandvagnsförare och sitter även med i bilkårens styrelse, samt är jag ordförande i den BRF jag bor i, samt för föreningen på landet. Därför hamnar vi i min inledande text igen, ”tiden har verkligen gått otroligt snabbt!”

Jag har alltid laddat mina batterier på somrarna med utomlandsäventyr och tänkte dela med mig av allt sådant retroaktivt här i bloggen. Nu har jag dock kommit till en punkt där batterierna inte gått att ladda och jag har varit nära gå in i väggen. Fått väldig ångest ibland över alla måsten jag har, så har verkligen försökt ta tag i dem, samt att trappa ner på en del måsten och göra det viktigaste först och annat om tid finnes. Därför har det kommit väldigt lägligt att jag träffat en väldigt härlig tjej som verkligen kan konsten att ladda upp mina tomma batterier. Har trivs väldigt bra som singel och verkligen inte velat stressa fram något, utan hellre varit singel då men nu kanske min tid är kommen. Ett ämne som säkerligen kommer återkommas till här också 🙂

Första julklapp från min dejt

Vi har faktiskt ”känt” varandra runt perioden då jag blev singel men alltid typ bara hälsat på varandra, skrivit lite på snap och ”Tiden har verkligen gått otroligt snabbt!” 😛 Såg henne på halloween och tänkte att nu ska denna sötnos utforskas och se vad det är för en prick^^ Jag får ärligt säga att en bättre prick är svår att hitta, hon är lite som ”pricken över i” hö hö medans jag då är den som har ”Det” (Daniel). Nog med torr humor nu, dags gå mot gymmet och se vart livet har tänkt och ta mig. Det är en jäkla omställning att varit singel i flera år till att behöva ta hänsyn till en annan part åter igen. Allt har ju för och nackdelar, men ungkarl resten av livet är inget för mig 🙂 Min bror har fått en söt liten pluttis och det är dit jag också känner att jag vill gå, i alla fall när man har hittat en person man tycker vekar bli en fantastisk mamma. Håller tummarna för mig nu, ciaoooo

Bandvagn absolut roligaste som finns att köra!!