Vaccinationspass

Staten – Vi inför nu vaccinationspass! Vaccinera dig eller exkluderas.Vaccinerade – Åh vad bra!Ovaccinerade – Kritiskt förhållningssätt *1
————–
Staten – Alla ska ta vaccin för att…(?)Vaccinerade (80%) – Jag tar gärna vaccin.Ovaccinerade – Kritiskt förhållningssätt *2

———————————————–1*Varför införs ett vaccinationspass som premierar vaccinerade?Varför införs det nu när smittspridningen är låg?Varför införs det när man märker att 20% inte kommer ta vaccinet?Svaret är signalpolitik och det är inget annat än vidrigt. Sverige i någon sorts modern minitappning gör en tolkning av Nazisttyskland på 40-talet om hur man exkluderar människor och givetvis helt utan någon som helst vetenskap och logik… Jag uppmanar dig som inte är påläst att åtminstone klicka på bilderna nedan om du inte orkar läsa min text. Försöka förstå att allt eftersom de sköraste går bort så blir statistiken med åren ”bättre”, samt att de som haft covid19 bygger upp en naturlig immunitet, och lägg till vaccin för riskgrupperna också så är det ganska otroligt om man nådde så höga staplar igen. Därför är vi nu längst till höger i den väldigt lilla smittspridningen samt också väldigt låga antalet inlagda på sjukhus och därför är det såklart otroligt ologiskt att införa ett sådant vaccinationspass nu och hänvisa till att det ska minska smittspridningen (som är minimal som sagt) men SAMTIDIGT står de vaccinerade för nära hälften av all smittspridning….Trots att FHM på uppdrag av regeringen(?) gjort allt för att förbättra statistiken (nämligen gå ut med att vaccinerade inte längre skulle testa sig). Hade vi haft en hög smittspridning – absolut förståeligt att staten vill göra någon åtgärd eftersom de helt och hållet förstört svensk välfärd. Den enda åtgärden som hade varit vetenskaplig vore att snabbtesta alla inför stora evenemang. För ekonomin måste börja rulla igen, företagarna måste kunna ha sina verksamheter igång. Det ska dock ske utan signalpolitik som också sker på vidrigaste tänkbara sätt (grupptryck om att ta vaccin, annars exkludering). En stor anledningen till att det snarare är de vaccinerade som hyllar förslag likt detta är de som bär den där berömda foliehatten – för mer borta från verkligheten är nog svårt att vara om man tycker vaccinationspass ärnågot bra. Om man är vaccinerad och är för detta pass- varför är man för det när de vaccinerade står för halva smittspridningen? Varför är man rädd för att träffa ovaccinerade som står för enbart den andra halvan av smittspridningen? Den vaccinerade tog ju vaccinet eftersom denna tror på vaccinet och att det ska skydda mot allt? Eller är man rädd för ovvacinerade – för man inte litar på vaccinet man tog?? Varför tog man ens vaccinet då… FOLIEHATT som sagt. Tycker mycket (och ologiskt, inte konsekvent) och har aldrig någon fakta : )
———————————————–
*2″Reptilhjärnan” den äldsta funktionen i hjärnan går in och blockerar all vetenskap och fakta (hos många), det är känslor som styr – nu jäklar gäller det att överleva! Spela roll vad sprutan gör med kroppen (biverkningar), vad den innehåller och om dess skyddseffekt ens existerar. Jag gör som jag blir tillsagd och det är ju pandemi – bara ställa sig i ledet?
Som tur vad har runt 20% av befolkningen en mer kritiskt inställning och ställer mycket motfrågor. Kritisk tänkande är alltid bra och det är den absoluta orsaken till att vi idag vet att solen inte kretsar kring jorden, att jorden är rund och inte platt o.s.v. Människor som där och då i sin tidsera är en minoritet men som sen i långa loppet utvecklar hela människan.
Nästa stycke är frågor som inte bara ovaccinerade borde frågat/fråga om – utan det är sådant som känns som en självklarhet att en vaccinerad har koll på – för varför tar man annars ens ett vaccin om man inte vet något alls om det???Jag är i alla fall inte nån marionettdocka och kommer aldrig någonsin ställa mig i ledet om mina frågor inte fått bra svar. Om ologiken är vägen istället för det logiska och långsiktiga.
Vilka löper störst risk att drabbas av allvarlig sjukdom? – av att dö? Bör inte då dessa ”riskgrupper” världen över först få ta del av vaccinet? Är det inte otroligt egoistiskt att ge vaccin till någon som inte är i behov av det alls, när de som är i behov av det inte får det för de rika länderna har förtur? Hur fungerar ens vaccinet, – vad är det för något det gör med kroppen (biverkningar)? Hur kommer det sig att vaccinet som är helt nytt, kommit ut globalt efter ca 8mån när det normalt sätt tar snarare 8år och ungefär INGA verkar veta om att stadiet vaccinet är i kallas experimentella stadiet? Är det inte mer rätt att informera om vilket stadie man är i? Hur processerna ser ut normalt sätt vid skapande av vaccin? De som erbjuds vaccin – har de fått veta vad skyddseffekten är? Har den vaccinerade fått veta orsaken till varför denna individ ska ta vaccin? Är man fullt frisk och inte löper någon risk är det ju etiskt vidrigt att jobba inom sjukvården och ha inställningen att tvång är bra – utan att ens diskutera med patienten hur det är bäst sätt för denne sätt ur patientens aspekt.
Hur var det nu med kritiskt tänkande vs reptilhjärnan?