Lidl’s Mc (motorcykel) Ryggskydd Crivit (Tidigare Namn B-SQUARE)

Då har Lidl åter igen släppt sina ryggskydd. Det man oftast hör när man säger att man handlat på Biltema, Lidl, Netto, Jula, Rusta, ÖB (jaa, du förstår va jag menar, lågprisvaruhusen) är; Hur kan du handla sådan skit?

Jag är nog en av dem som säger så ibland. Men jag brukar använda mitt sunda förnuft. Jag tänker inte tala om det så mycket utan hålla mig till ämnet, Lidl’s ryggskydd. Deras kostar bara 349kr medans många andra ligger över 1000kr.

Varför denna skillnad, är det kvalitén?
Hmm, svårt att säga det är nog fifty-fifty. I fallet med ryggskyddet så är det inte så.
De som kostar över 1000kr behöver inte vara bättre (fast de borde!), den stora anledningen till att de är dyrare är för det alltid är märket du betalar extra för.

Exempel; En tröja på HM kostar 250kr medans en likande ligger på över 1000kr på MQ, Brothers and Sisters…Du förstår nog min punk.

Ja kopplar inte HM med skit, vissa gör och vart handlar de? Joo på MQ. Lika så handlar vissa bara märkesgrejer när det gäller hojen med, Halvarsson, Rukka o.s.v.

Jag åh andra sidan försöker se vad olika testresultat visar, för ja skulle aldrig slarva med min egen säkerhet bara för att spara ett par hundra. Slipper ja lägga ut de hundra på ett hyckleri plagg som halvarsson så ger jag gärna Lidl mina pengar till skydd, så länge de är så här bra!

Nolan hjälmen får spö av Lidl hjälm!
Det säger ganska mycket om testerna som utförs. Vem ska man lita på?
Jag lägger mitt öde i de som testar skydden och är opartista, men du kanske vill lägga ditt öde på namn som exempelvis Nolan, Halvarsson, Rukka m.fl.?

2008 kom Lidhl’s ryggskydd B-SQUARE på tredje plats

B-SQUARE 3:a (Tryck på bilden för stor version)

B-SQUARE 3:a (Tryck på bilden för stor version)Det finna åter att köpa på Lidl!!!

Nu kan jag glädja er att samma ryggskydd åter igen finns att köpa på Lidl!
B-SQUARE har dock fått sig ett nytt namn och heter nu Crivit.
Det är samma skydd, ja lägger upp en bild på mitt Crivit så kan du jämföra med det från testet, om du ej ser likheten är du blind 😉

Lidl's ryggskydd 2010, Crivit

Lidl's ryggskydd 2010, Crivit


Testet från 2008’s minus är tyvärr fortfarande samma minus, jävla magspänna!
Men annars tror ja inte ja kan klaga mer, det kostade som sagt vad bara 350kr 🙂

Ib’n hebbak